Yakın Doğu’da Okumak için 10 Neden

Uygulamalı Eğitim

Teorik bilgiyle birlikte gerçek dünya deneyimi kazandıran uygulama odaklı eğitimimiz sayesinde, öğrencilerin mezun olduktan sonra iş dünyasına hazır ve donanımlı olarak adım atmalarını sağlıyoruz.

Prestijli Uluslararası Akreditasyonlar

Dünya çapında tanınmış ve prestijli uluslararası akreditasyonlara sahip, eğitim kalitesi ve standartları kanıtlanmış bir eğitim kurumu olarak öne çıkıyoruz.

Büyük Kütüphane:

Kampüsümüzün içerisinde yer alan Kuzey Kıbrıs'ın en geniş kitap ve veri koleksiyonunu barındıran "Büyük Kütüphane", öğrencilerin araştırma ve öğrenme süreçlerine katkı sağlıyoruz.

İnovasyon Merkezi ve Mühendislik Bölümleri:

Dünya standartlarında projelerin üretildiği ve araştırmaların yapıldığı İnovasyon Merkezi ile mühendislik bölümlerimiz sayesinde öğrencilere yenilikçi bir eğitim ortamı sunuyoruz.

Uzman Akademik Kadro:

Çalışma ve araştırmalarıyla tüm dünyada kabul görmüş ve saygınlık kazanmış geniş akademik öğretim görevlisi kadromuzla öğrencilere üst düzeyde eğitim imkanı sağlıyoruz.

Uluslararası Tanınırlık:

Times Higher Education (THE) tarafından "Eğitim Kalitesi" alanında dünyanın 46. Üniversitesi olarak belirlendik. 2024 Dünya Üniversite Sıralaması'nda farklı bölümlerde 601-800 bandında yer alarak uluslararası alanda kendimizi kanıtlamaya devam ediyoruz.

Uzmanlık Eğitimi İmkanları:

Tıp Fakültesi mezunlarımıza, Amerika ve Kanada dahil dünyanın birçok yerinde uzmanlık eğitimi imkanı sunarak uluslararası kariyer fırsatları sağlıyoruz.

Çift Ana Dal ve Yandal Programları:

Öğrencilerimize geniş bir yelpazede çift ana dal ve yandal programları sunuyor, farklı alanlarda uzmanlaşma ve kariyerlerini şekillendirme imkanı veriyoruz.

Sosyal Aktiviteler ve Kültürel Çeşitlilik

Aynı hobiler, meraklar ve hayaller etrafında toplanan öğrenciler için çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler düzenleyerek, öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimini önemsiyoruz. Birlikte araştırma ve projelerde yer alma fırsatı sunan dinamik bir ortamın yanı sıra, farklı ülkelerden gelen öğrencilerle geçirilen zaman sayesinde kültürel çeşitliliği deneyimliyoruz.

Türkçe / İngilizce Seçenekli Eğitim Dili:

Öğrencilerimize eğitimlerini Türkçe veya İngilizce dil seçenekleriyle alma imkanı sunuyoruz. Bu esneklik sayesinde öğrencilerin tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre öğrenme süreçlerini şekillendirebilmelerini sağlıyoruz.